ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Förlåt för alla de gånger jag skadat min kropp

Insändare · 13 Jun 2019
Uppdaterad 13 Jun 2019

Förlåt mig för min oförmåga i att inte kunna älska dig precis så som du är. Med dina fel och brister, skriver "SB" till sin kropp. Foto: Unsplash


Förlåt för alla de dagar jag mätt och vägt dig i jakten på perfektion. Förlåt för alla de mil jag sprungit trots att du skrikit nej. Förlåt för alla nätter jag legat på mitt rum och gjort situps, skriver "SB".

klar

Artikellänk är kopierad

pil
Detta är en insändare

Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning.

Förlåt för alla de gånger jag lyssnat mer till vad andra tyckt och tänkt än att lyssna till dig. Förlåt för alla de åren jag hatat dig mer än ord kan beskriva.

Förlåt för alla de miljontals gånger jag stått framför spegeln och skrikit att du är ful, äcklig och värdelös.

Förlåt för alla de negativa, elaka tankar jag tänkt om dig. Förlåt för alla de miljontals gånger jag önskat att du var någon annan. Förlåt för alla de dieter och bantningskurer jag utsatt dig för.

Förlåt för alla de gånger jag stått framför spegeln och dragit i dig. Förlåt för alla de dagar jag mätt och vägt dig i jakten på perfektion. Förlåt för alla de mil jag sprungit trots att du skrikit nej.

Förlåt för alla de negativa, elaka tankar jag tänkt om dig. Förlåt för alla de miljontals gånger jag önskat att du var någon annan, skriver "SB". Foto: UnsplashFoto: Unsplash

Förlåt för alla nätter jag legat på mitt rum och gjort situps. Förlåt för att jag skrikit till dig när du inte orkat resa dig upp efter ännu ett träningspass utan vätska eller näring i kroppen.

Förlåt för all den plast jag stoppat i dig i jakten på perfektion. Förlåt för att jag åkt land och rike runt till olika plastikkirurger med bilder på andra tjejer i hopp om att få se likadan ut som dem.

Förlåt för att jag utsatt dig för orimliga ouppnåeliga krav.

Förlåt för alla de gånger jag stått lutad över toalettstolen med fingrarna i halsen och tänkt att detta är enda vägen till den perfekta kroppen.

Förlåt för alla de gånger jag bett till Gud om att du ska dö.

Allra mest av allt, förlåt mig för min oförmåga i att inte kunna älska dig precis så som du är. Med dina fel och brister. Med dina rätt och din totala fullkomlighet. Du är nog. Du duger. Det har du alltid gjort, och kommer alltid att göra. Förlåt.

SB

LÄS MER
Så här debatterar du i Metro
klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro