ANNONS
ANNONS
Logo

VAD TYCKER DU?

Detta är en insändare. Texten är skriven av en privatperson som driver en åsikt och argumenterar för sin sak. En insändare är kortare än en debattartikel och låter skribenten vara anonym.

Nästa gång du har din väska på sätet sätter jag mig på den

Insändare · 23 Feb 2018
Uppdaterad 3 Jul 2019
Sluta ta plats med din väska i kollektivtrafiken, manar "Mannen med keps".

Sluta ta plats med din väska i kollektivtrafiken, manar "Mannen med keps". Foto: Shutterstock/IBL


Insändarskribenten tycker att folk som lägger sin ryggsäck på sätet i kollektivtrafiken är egoister.

klar

Artikellänk är kopierad

pil
Detta är en insändare

Det är personen som har skrivit texten som står för åsikterna i den, inte Metro. Metro är en politiskt obunden tidning. Observera: Den här texten publicerades 23 februari 2018.

Jag åkte kommunalt för första gången på länge nu i söndags och måndags. Nu får det väl ändå vara nog! Vuxna människor som inte kan dela med sig av en plats utan ställer sin väska på sätet bredvid.

Gamla, sjuka och till och med barn tvingas att stå för att de kanske inte vågar säga till. Det gjorde jag och blicken jag fick kunde döda.

quotation startEgoister, det är vad ni är.quotation end

Nästa gång jag åker kommunalt kommer jag leta upp en väska som ligger på ett säte och bara sätta mig på den. Jag har glasögon och kommer hävda att jag inte såg den, tänk på det. Jag hoppas ni själva tvingas stå den dagen ni verkligen behöver sitta.

Egoister, det är vad ni är.

Mannen med keps

klar

Artikellänk är kopierad

Insändare
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro