ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Guide: Så väljer du rätt hörlurar

Metro · 9 Jul 2019
Uppdaterad 9 Jul 2019

Rätt ljud och snygg design är två saker som väger tungt i valet av hörlurar. Foto: VAIN STHLM


Att välja rätt hörlurar som passar de flesta tillfällena är inte helt enkelt. Den här guiden hjälper dig att välja rätt hörlurar oavsett om du ska bära de på gymmet, kontoret eller när du pendlar.

klar

Artikellänk är kopierad

Att ha olika hörlurar till olika tillfällen kan lätta leda till att du står där med alldeles för många hörlurar. Och det är såklart inget fel med det, men det kan vara betydligt lättare att fokusera på att hitta ett par som passar till det mesta. Få 25 procent rabatt när du köper ett par hörlurar från VAIN STHLM med koden "metrosommar".

On-ear

Dessa hörlurar är designade med öronkuddar som vilar mot utsidan av öronen och ger ofta ett kraftfullt ljud, och du slipper varma öron. De går ofta att vika ihop vilket gör att de lämpade för att packa ner i väskan när du är i farten. Många on-ear är brusreducerade men eftersom att de inte omsluter hela örat så stänger de inte helt ute dig från omvärlden.

In-ear

In-ear hörlurar eller öronsnäckor som de också kallas är enkla och tar väldigt lite plats i vardagen. I dag är många in-ear hörlurar trådlösa och har bara en sladd mellan öronsnäckorna. Dessa kan vara bra om du tränar mycket och vill ha ett par hörlurar som sitter på plats och som dessutom inte isolerar värmen under träningspasset.

Trådlösa hörlurar

Känn friheten med ett par hörlurar och lämna trassliga sladdar bakom dig. Ett par trådlösa hörlurar ansluter du enkelt till din musikspelare via Bluetooth. Man brukar skilja på trådlösa hörlurar och helt trådlösa hörlurar. De som är helt trådlösa har ingen sladd mellan hörlurarna och passar dig som vill ha ett par lätta hörlurar när du är i rörelse. De flesta trådlösa hörlurar har funktioner så att du enkelt kan höja och sänka volymen, byta låt och ta emot telefonsamtal tack vare en inbyggd mikrofon.

Brusreducerade hörlurar

Vill du kunna lyssna ostört på musik utan en massa oljud från omvärlden är det ett par hörlurar som som skärmar av bruset utifrån som du ska leta efter. En till fördel är att du inte stör din omgivning.

Hos VAIN STHLM hittar du både trådlösa on-ear och klassiska in-ear hörlurar med snygg svensk design och med ljud av högsta kvalitet kan du njuta av din musik.

Glöm inte att du just nu får 25 procent rabatt som Metro-läsare när du köper ett par hörlurar från VAIN STHLM med koden ”metrosommar”.

VAIN STHLM Commute

Commute

Commute från VAIN STHLM ger dig ett par exklusiva trådlösa hörlurar med öronkåpa i metall och är en trogen vän under den dagliga pendlingen. Den har mjuka öronkuddar tillverkade i Protein Leather™som skärmar av bruset utifrån och omsluter dig till din egen värld.

Ljudet karakteriseras av djup tung bas, krispig diskant och ett perfekt balanserat mellanregister. Finns i flera färger.

Köp här.

VAIN STHLM Originals

Originals

VAIN STHLM Originals In-ear-hörlurar har haft stort fokus på att skapa en unik produkt som kombinerar hög modedesign och förstklassig ljudupplevelse. Designade i Sverige med vackra koppardetaljer för att ge en klassisk men exklusiv känsla av svensk design när den är som bäst.

Ljudupplevelsen av VAIN STHLM Originals är verkligen förstklassig, med djup tung bas, utmärkt diskant och ett perfekt balanserad mellanregister. Finns i flera färger.

Köp här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro